Hoe
Opende de roos
Ooit haar hart
Om deze wereld al haar
Schoonheid
Te geven?
Ze voelde de bemoediging van licht
In haar wezen
Anders
Blijven we allemaal
Te Bang

Hafiz

Visie

Door ervaringen in het leven ontstaan er bij ieder van ons onbewust patronen, gewoontes en emoties die het heldere voelen en denken in de weg kunnen zitten. We reageren vaak vanuit die onbewuste gewoontes en niet vanuit wie we ten diepste zijn. We hebben allemaal, tot op zekere hoogte, het contact verloren met wat echt goed voor ons is, met onze werkelijke behoeftes. We weten vaak niet meer waarin wij het meest tot ons recht komen. Ook ons drukke bestaan kan er voor zorgen dat we het contact met onszelf wat verliezen. De mate waarin we hier last van hebben verschilt per persoon, maar we zijn er geen van allen vrij van.

Er kan een moment komen dat je merkt dat je vastloopt. Misschien is er een directe aanleiding en heb je te maken met een grote levensgebeurtenis of een trauma. Het kan ook zijn dat er al langer onvrede sluimert, dat je niet tevreden bent met het leven dat je leidt, dat je veel piekert, niet meer kunt ontspannen of dat je merkt dat je het contact met jezelf niet (meer) hebt. Dit kan zich uiten in zowel fysieke als psychische klachten. In mijn optiek zijn deze nauw verbonden en hebben ze een wisselwerking met elkaar.

In de Luwte word je uitgenodigd om stil te staan en te voelen hoe het nú is. Vaak zijn we vooral bezig om iets te willen veranderen. Mijn behandeling is erop gericht om, door middel van lichamelijke en verbale bewustwording, het venster te openen naar je versluierde binnenwereld, waardoor er meer licht en helderheid in kan ontstaan. Meer licht, meer ruimte en inzicht kunnen leiden tot een hersteld contact met je wezenlijke “ik”, met je ware gevoel en je wijze verstand. En door letterlijk je lichaam meer te gaan bewonen en je voeten op de grond te zetten, kun je het leven beter aan en kun je meer ontspannen in hoe het ís. Dat dit niet altijd een gemakkelijk, eenduidig proces is mag duidelijk zijn.

© Copyright - De Luwte Massage